2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

CARL LOUIS feat. FRØDER

VULKAN ARENA

Mannen som bærer Röyksopp-fakkelen videre er klar for H&M Loves Music. Med seg har han sitt splitter nye debutalbum.

Carl Louis debuterte kanskje som soloartist for ikke mye enn to år siden, men han er like fullt en av få yngre, norske elektronikaprodusenter som tar opp i seg hele den norske elektronikaarven, fra Röyksopp via Lindstrøm og Todd Terje, til dagens mer vokal-orienterte uttrykk.

Bærumsguttten Carl Louis har faktisk opptrådt på H&M Loves Music to ganger tidligere: I 2014 som den ene halvdelen av CLMD, og året etter som soloartist med gjestevokal fra Ary. Siden den gang har han vært svært produktiv og levert et vell av både stemningsfulle og dansbare låter.

Flere av disse låtene dukker opp på debutalbumet hans nådet slippes i mai 2017. Memory Lane har i følge han selv blitt «en følelesbetont samling av åtte låter, som med en digital varme klarer å utfordre det kalde inntrykket av norsk elektronika.» Med seg på vokal har han Frøder, som svært mange fikk med seg under fjorårets nobelkonsert (og andre igjen vil huske fra CLMDs hit «Stockholm Syndrom»). Frøder er naturligvis også med når Carl Louis entrer H&M Loves Music-scenen lørdag 3. juni.

Se alle artister