2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

DAGNY

Vulkan Arena

Fra The Great Escape via Slottsfjell til Leopallooza – nå er popkometen fra Tromsø også aktuell for H&M Loves Music Oslo.

Norges nye popeksport, Dagny Norvoll Sandvik fikk en flying start på karrieren sin da hun i 1988 ble født inn i en familie i Tromsø hvor begge foreldrene var rutinerte jazzmusikere. For siden har Dagny hatt musikken i blodet. Hun flyttet til London i begynnelsen av tyveårene for å satse heltid på musikkarrieren, og da hun i september i forfjor debuterte med singelen «Backbeat» ble hun raskt en av Norges mest streamede artister med en halv million spillinger bare den første uken, og flere millioner i løpet av kort tid.

Dagny er nå signert til Universal Music internasjonalt, og selveste Rob Stevenson (Universal New York) har erklært at hun er en personlig favoritt.

Debutalbumet kom i fjor høst til positive anmeldelser, og Dagny har også allerede opptrådt på flere av landets største festivaler. I år opptrer hun også på internasjonale festivaler som The Great Escape, Leopalooza, INdiependence Music & Arts Festival og Barn on the Farm. Mye tyder på at 2017 blir er år i Dagnys tegn.

www.dagnymusic.com

Se alle artister