2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

HKEEM

Vulkan Utescene

Fra Stovner og Grünerløkka via Skam til VG-lista og resten av verden.

HKEEM & Temurs «Fy Faen» er allerede en av årets aller største hits, det er det ingen tvil om. Mens Temur er oppvokst på Grünerløkka i Oslo og har drevet med musikk siden han var 13 år gammel, er Hkeem relativt ny i musikkens verden: han begynte å rappe for litt over et år siden. Desto større prestasjon er det at låta deres «Fy Faen» må være en av tidenes mest populære norskspråklige låt noensinne. Godt hjulpet av en medvirkning på lydsporet til Skam har «Fy Faen» endt opp på mobilen til unge follk fra hele verden, noe også deres plasseringer på Spotifys virale lister i land som Spania, Litauen og Italia vitner om.

Hovedpersonen selv har dette å si om en av årets største norske låter: "Uansett hvilken utfordring du måtte møte i livet, så ignorer det og vær real med deg selv. Alle opplever å være oppgitt en gang i blant, og det beskriver tittelen på låta. “Fy faen” er ett ord man ofte bruker når man føler seg oppgitt".

Se alle artister