2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

MUGISHO

Vulkan Utescene

Sjelfull og oppfinnsom pop med et positivt budskap. 2017 er året Mugisho tar steget fra å være en veldig talentfull debutant til å bli allemannseie.

For snart to år siden tok musikkdesignstudenten Mugisho David Nhonzi mot til seg og sendte en demo på epost til de tre største plateselskapene i Norge. Tre minutter senere får han svar. Warner Music lurer på om det virkelig er han som har skrevet, produsert og mikset hele sangen selv. Mugisho og Warner avtaler møte kl 15 samme dag. Resten er som det heter historie: Debutsingelen Milano kom i fjor høst. I februar i år dukket andresingelen «Play With You» opp, en oppløftende og moderne pop-affære som i skrivende stund har over to millioner spillinger på Spotify.
Mugisho har vokst opp ved Sandessjøen utenfor Stavanger, men er født i Kongo, og kom til Norge som toåring, da borgerkrigen brøt ut. Han spiller både bass, piano, keyboards og gitar, og er en kløpper på musikkproduksjon. Vi gleder oss stort til å oppleve han live på H&M Loves Music.

Se alle artister