2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

TRXD

VULKAN ARENA

Kan man bli profeter i eget land og i tillegg gjøre det skarpt i resten av verden? Norges nye EDM-håp TRXD er allerede i god gang.

Det har kommet mye bra musikk fra artister som har studert på det relativt nye studiet for rytmisk musikk, laptop på HiA i Kristiansand. Vi kan jo nevne H&M Loves Music-favoritten Sonny Alven (som spilte hos oss i både i fjor og i forfjor. I tillegg til navn som EDM-duoen Kream, støymusikk Stian Balducci og selvsagt TRXD, som er en forkortelse for fornavnene til Truls Dyrstad og («x») David Atarodiyan.
I løpet av kort tid har duoen etablert seg som en av Norges mest spennende EDM-navn. Med låter som fjorårets «Wherever You Go» feat. Hilde, «Down With The River» feat. Skinny Days og årets «Our City» feat. Emilie Adams (2017) har de ikke bare skaffet seg mange fans i Norge, de har også slått an en nerve i USA og Canada, med sine totalt 1,5 månedlige lyttere på Spotify.
Nye, store låter er i følge jungeltelegrafen på vei, og vi krysser fingrene for at vi får høre noen av dem allerede 5. juni på Vulkan Arena!

Se alle artister