2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for femte gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2017 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 3. juni.

Påmelding Program

H&M BEAUTY LOUNGE

Lørdag 3. juni kan du få med deg masse god musikk, men også hjelp til festival-looken. Mulighet for gratis make-up, nail-bar, hårfletting og kule sprayfarger til håret fra Colorista.

H&M Beauty lounge gir deg festival-looken. Book time her for å få lagt festival makeup gratis hos en av våre profesjonelle makeup artister. Meld deg på her: Festival make-up

Sjekk også ut de nye fargene på neglelakken fra H&M Beauty. Vi har nailbar hele dagen, hvor du kan få lakket neglene. Gratis drop-in!

Colorista er også på plass for å vise deg de nye spreke sprayfargene som gir deg friheten til å leke og lage akkurat den looken du ønsker. De hjelper deg også gjerne med å flette håret. Her er det også gratis drop-in.

Du er hjertelig velkommen om du bare ønsker å titte og få gode råd og tips eller bli bedre kjent med makeup fra H&M Beauty. Deler av sortimentet vil også være mulig å få kjøpt. Vi byr på forfriskninger og det blir konkurranser med fine premier.

Du finner oss i ANTI showroom Vulkan, Maridalsveien 21.
(opp trappen på siden av Creperie)
Vi holder åpent fra 14.00 til 20.00