2

Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for femte gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2017 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 3. juni.

Påmelding Program

Zara Larsson x H&M

Torsdag 18. mai lanserer H&M sitt samarbeid med popsensasjonen Zara Larsson. Kolleksjonen, som er inspirert av den svenske popstjernens stil, inneholder blant annet plagg med sterk grafikk og edgy streetwear.

Zara er kjent for lekne og sterke sanger og Zara Larsson x H&M-kolleksjonen gjenspeiler de samme budskapene om en sterk og feminin kvinne, samtidig som den reflekterer popstjernens personlige stil på og av scenen. Plagg som en overdimensjonert hettegenser og en t-shirt kjole, begge dekorert med sterk rosa grafikk og feministiske meldinger, balanseres med mer kroppsnære shorts og topper. Fargepaletten er dominert av ulike nyanser av rosa og komplimenteres med sølv og svart, mens velur, denim, mesh og bomull jersey er de viktigste materialene.

«Jeg er veldig glad for endelig få vise frem hele kolleksjonen. Det har vært så moro å jobbe med H&M – både rundt design av plaggene og utvikling av en kampanje som gjenspeiler min personlighet. Jeg kan ikke vente med å se hvordan jenter over hele verden setter sammen plaggene for å skape sin egen personlige stil», sier Zara Larsson.

Shot 04 140
Zara larsson x h&m 4
5057 shot 03 015 pr