Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Chris Abolade

Vulkan Arena

CHRIS ABOLADE aka ABBO overrasker mange, selv allvitende 730.no og dem som kjenner ham, når han slipper debuten «Mandag». På en fredag.

Oslogutten er best kjent som drivende dyktig fotograf, dynamisk daredevil og en del av det kreative kollektivet BROSLO. Beskrivelsen «et introvert sinn i en ekstrovert kropp» passer godt, og det har tatt tid før artisten Chris Abolade var komfortabel med å ta plass. Men tanker blir tekster som må ut. Som finner form underveis, for eksempel på baksiden av kassalapper fra Stress. Det er ekte. Ektefølt. Umiddelbart. Upretensiøst, men gjennomført.

Debutsingelen «Mandag» kommer rett fra hjertet og er produsert av label-mate Mugisho.

Det er mange følelser i sving når en artist slipper ny musikk. Det er utallige timer med møysommelig arbeid bak, før det skal ut til folk som forhåpentligvis slenger på en like og putter låta i spillelisten sin. Det er et spill, som det er lett å både elske og hate – og det er akkurat dette Chris Abolade snakker om på sin nye singel, «Psycho». Man kan kjapt føle seg gal i en slik verden. Abolade er heldigvis ikke redd for å vise følelser, og her handler det også mye om å vise kjærlighet til kompisene sine. Alt sammen i en rå og catchy låt fra Abolade.

Abbo er en stjerne, det er bare et snakk om tid.

Se alle artister