Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Daniel Kvammen

Vulkan Arena

Daniel Kvammen er kanskje festival-Norges mest populære mann. Både Træna Festivalen, OverOslo og Slottsfjell står på planen for 2018, og hovedscenen på Øyafestivalen spilte han allerede i 2017.

Mannen ble nominert til ikke mindre enn 3 Spellemannspriser for sitt debutalbum «Fremad i alle retninga». Spellemannen vant han i 2018 for låta «Som om himmelen revna», i samarbeid med Lars Vaular. Andre Kvammen-låter som har fått solid rotasjon på radio er «Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Om du vil ei gong til». I 2017 slapp han to fulllengdes album, «Vektlaus» og «Maktlaus». Anmelderne kunne nesten ikke styre sin begeistring, og begeistret er nettopp det vi er også, over at Daniel Kvammen tar H&M Loves Music sin utescene på Vulkan Arena til nye høyder 2. juni. Om det er en konsert du skal legge i kalenderen, så er det denne!

Se alle artister