Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Jesper Jenset

Vulkan Arena

Popsensasjonen fra Molde, gutten som knapt 20 år gammel kan skilte med enorm Spotifysuksess, samarbeid med noen av verdens største navn og en splitter ny EP, «Waves Vol. 1».

Med en sound som minner om en blanding mellom R&B og Future House har han allerede smeltet hjerter helt fra Norge til USA og videre til Fillipinene og Nederland. Jenset spås dermed ikke uten grunn å være det neste norske musikalske gjennombruddet internasjonalt. Debutsingelen «High» raket inn over 12 millioner streams i 2016 og oppfølgerne «Painkiller» og «Lies» manifesterte Jenset som er solid og kredibel vokalist. I 2017 samarbeidet han også med CLMD og Roc Nation-sensasjonen Justine Skye på låta «Never Wanna Lose You». To år på rad har han altså levert solide sommer-anthems, og på H&M Loves Music kommer kanskje årets sommerhit? 2. juni ser du han på Vulkan Arena, eksklusivt for H&M Loves Music.

Se alle artister