Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Loveless

Vulkan Arena

Loveless elsker klubb! Musikken er valgt av gutta – og all dans, svette og kjærlighet er opp til publikum!

I tillegg til å spille andre artister fra Nora Collective, som Arif, Unge Ferrari og Philip Emilio, disker gutta opp med musikk fra blant andre Chris Brown, Drake, Kanye West, Kehlani, Cashmere Cat, Disclosure og Artful Dodger.

Etter flere år som fremtredende personer i hver sin ende av den norske musikkscenen, etablerte Eirik Tillerli og Filip Kollsete Loveless i slutten av 2013. Duoen har RnB og britisk klubbmusikk tett til hjertet, og med nordiske melodier gjennom morsmelka skaper de sjelfull og unik popmusikk. Med kun en offisielle EP å vise til, har gutta allerede klart å vekke oppmerksomhet i både inn- og utland. Høy rotasjon på norsk radio, “Record of Week” hos britiske BBC 1Xtra samt tommelen opp fra internasjonalt anerkjente nettsteder som Earmilk, Discobelle, Deep Sounds, Selected og Complex UK. I tillegg til dette, har duoen og spilt på flere av Norges største festivaler som bla Øyanatt, Bylarm, Slottsfjell og flere konserter i utlandet.

Se alle artister