Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Trevis

Vulkan Arena

Før jul debuterte Sivert Brendmoe som artisten Trevis. Men 19-åringen fra Oslo hadde allerede holdt på i lang tid. Ett skoleår i Los Angeles ble nemlig til tre, da unge Sivert ble oppslukt av musikk og dans i popkulturens hovedstad.

Nå er tenåringen tilbake med en ny låt; «That’s How Love Will Do», produsert av JV The Producer og H-Money (Ariana Grande, Chris Brown, Fifth Harmony, Ne-Yo).
Intens kjærlighet med kaotiske følelser på godt og vondt er den røde tråden, sier Trevis, som skrev sangen sammen med Ryan Toby, kjent fra R&B-trioen City High. Et nytt forhold føles både spennende og farlig, og akkurat dette forholdet ble en frustrerende berg-og-dalbane.

Trevis synger «they hate us ‘cause they ain’t us», men røper at det ble lite hat fra hjemlandet da han debuterte som artist.
Noen spøkte og sa at jeg brøt janteloven med min urbane pop, dans og hele pakken, men heldigvis har singlene mine fått super mottakelse i Norge. Jeg har til og med vært så heldig å få sangene mine listet på norsk radio. Dette tar jeg absolutt ikke for gitt, og det har vært veldig inspirerende, forteller den ferske stjernen fornøyd.

Selv om Trevis bare er 19 år, legger han ikke skjul på at Justin Timberlakes første soloplate har vært viktig for ham. Albumet kom ut da Trevis var 2 år.
Jeg vokste opp med Justin Timberlakes musikk, nesten bokstavelig talt. «Rock Your Body» vil alltid være min ultimate favorittsang, forteller Oslo-gutten.
Denne gangen hadde jeg lyst til å lage en låt med en slags throwback-vibe, litt slik JT pleide å gjøre det, men med min egen vri. Håper dere liker!

Se alle artister