Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

H&M Loves Music er tilbake på Vulkan

Når årets første artist går på scenen på Vulkan lørdag 2. juni kl 14 markerer det seksårsjubileumet til den populære heldagsfestivalen. Velkommen til H&M Loves Music Oslo 2018!

Heldagsfestivalen H&M Loves Music er en av få norske festivaler som fokuserer på norske up and coming artister innenfor sjangere som urban, elektronika og pop. Når den første artisten går på scenen på Vulkan ved Mathallen lørdag 2. juni feirer vi faktisk seksårsjubileum(!), og det er svært hyggelig å se tilbake på fire år med så mange av våre norske favorittartister på plakaten. I løpet av disse årene har H&M LOVES MUSIC blant annet presentert artister som Dagny, Hkeem, Arif, Matoma, Cezinando, Lemaitre, Unge Ferrari, Julie Bergan, Anna of the North, Sonny Alven, CLMD og Loveless.

I tillegg til å fremme aktuelle norske artister, ønsker vi å være en real opptakt til årets festivalsesong for alle dere musikkinteresserte der ute. H&M Loves Music har de siste fire årene blitt arrangert i samarbeid med Musikkfest Oslo, en festival som i likhet med oss har fokus på fremtidens norske artister, og når Musikkfest Oslo går av stabelen over hele Oslo 2. juni kan arrangørene melde om rekordmange scener og artister.

Vi gleder oss til å feire en solid norsk festivalkultur og de beste nye norske artistene med deg på Vulkan og Vulkan Arena den første lørdagen i juni!