Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for syvende gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2019 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 1. juni.

Påmelding Program

H&M OG NETFLIX MED STRANGER THINGS-KOLLEKSJON

4. juli slippes den lenge etterlengtede tredje sesongen av suksess-serien Stranger Things. I den anledning har H&M inngått et samarbeid med Netflix om en kolleksjon som sentrerer seg rundt Hawkins Community Pool. Kolleksjonen inneholder et utvalg av Stranger Things-inspirerte klær, badetøy og tilbehør for kvinner og menn, og vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på hm.com fra 23. mai.

Stranger Things-kolleksjonen er en hyllest til seriens ikoniske 80-talls referanser og samtidig late dager ved bassenget. T-shirts med grafiske print, shorts, badetøy og tilbehør er designet av H&Ms design-team i samarbeid med Netflix. Silhuettene er retro-moderne i seriens fargepalett bestående av sort, rød og hvit, samt skarp rosa og blågrønn for noen av dameplaggene. Deler av kolleksjonen vil bli sett i serien og Stranger Things-logoen er å finne på flere av plaggene.

Dacre Montgomery, som spiller Billy Hargrove i Stranger Things, fronter kolleksjonen i H&M-kampanjen. Bildene har en leken vri på seriens Upside Down og er fotografert av den velkjente britiske motefotografen og regissøren Matt Jones.

Stranger things x h&m 3
Stranger things x h&m