Suksessen H&M LOVES MUSIC er tilbake for sjette gang! Vi sparker i gang festivalsesongen 2018 på Vulkan Arena i Oslo. Årets H&M LOVES MUSIC er lørdag 2. juni.

Påmelding Program

Sommerens hotteste H&M Beauty looks

Solkysset hud, spennende farger og masse fuktighet er stikkord for sommerens beauty trender. Vi har valgt ut våre favoritt H&M Beauty looks, med en tvist.

Holographic Lipgloss
En av nyhetene i hyllene i kosmetikkavdelingen på H&M er den holografiske lipglossen. Lipglossen kan brukes som en fresh variant på en tradisjonell look. Bruk den alene, gi dybde til en spennende leppestift eller som et subtilt kick til en tyngre øyesminke. Lipglossen finnes i fem farger, Pink Sugar, Peacock, Dewdrop, Embers og Electric Sky.
Vannfarger
Den fineste øyemake-up trenden i sommer er direkte inspirert av kunstens verden, nemlig vannfarger og akvarell. Stikkordet er blending, blending og blending. Velg to farger, gjerne på hver sin side av fargespekteret og la de flyte over i hverandre som i en nydelig akvarell. Vår favoritt er denne looken i skyggene Tumeric og Kobai Azalea.
Chrome
Krom kommer for fullt i motebildet, også for neglene. Pakken Chrome Sweet Chrome inneholder lakk og topplakk for den ultimate krommede finishen på neglene. Den er langvarig og passer godt en budsjettlommebok på jakt etter det lille ekstra. Men vær rask om du ønsker deg denne, den er limited edition!

Holoprod
Vannfargerprod
Chrome
Chrome prod